Wendy Bogers deelt tijdens The Goaldiggers Club Session 3 tips waardoor jij beter samenwerkt

Wendy Bogers deelde tijdens The Goaldiggers Club Session op 30 september waardevolle tips voor het maken van waterdichte afspraken en liep de stappen van kick-off meeting tot evaluatie door. In deze video deelt Wendy drie onmisbare tips die jou gaan helpen om effectiever samen te werken.
Wendy Bogers is founder van het juridische platform Ligo waarmee ze elke ondernemer eenvoudige toegang biedt tot hoge kwaliteit juridische diensten en ze staat in de Forbes lijst van 100 female founders to follow. Zowel ondernemers als ondernemende vrouwen binnen een bedrijf kregen tijdens deze keynote session waardevolle tips & tricks voor een succesvolle afronding van een samenwerking. Want samen ben je pas sterker als je zorgt voor een goede en sterke basis voor samenwerkingenAls je verwachtingen goed managed met een duidelijke taakverdeling en de juiste stappen zet op juridisch vlak voorkom je onenigheden achteraf en werk je effectiever en productiever samen. Aan bod kwamen onderwerpen als taakverdeling en algemene voorwaarden tot het evaluatieproces, dat een onmisbare stap is tijdens een samenwerking. “Er zijn altijd dingen die beter hadden gekund.”
Wil je de hele talk met Wendy terugkijken? Meld je dan hier aan voor het membership!

 

Word The Goaldiggers Club member

Wil je de hele talk terugkijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers. Verder krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en worksheets om met je doelen aan de slag te gaan. Wil jij samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waar een maandelijkse Q&A met Eve plaatsvindt en zij antwoorden geeft op jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Meer weten? Je leest hier alles over het membership.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand