Inspirerende sprekers, learnings en waardevolle connecties. Dit zijn de highlights van The Goaldiggers Club Session #5!

Zondagmorgen 30 september ging alweer een vijfde editie van de The Goaldiggers Club Session van start in het W Hotel in Amsterdam. Eve Tomaszewski opent de Session, waarna waardevolle masterclasses volgden met inspirerende sprekers als Wendy Bogers founder van Ligo, Esther van Diepen founder Mom in Balance, Anne de Buck founder van Your Little Black Book, Tineke Meeder o.a. founder van Weddingdeco.nl, Saar Koningsberger en Jessica Scholten founders van Lakwerk en Lena Sommerdijk, founder van L’Agency. Je leest hier de highlights!
Beeld: Chantalle Laurent Photography

1. Powerstart

De feestelijke entree met ballonnen van partydeco.nl loopt vol met enthousiaste bezoekers, die al meteen met elkaar beginnen te netwerken onder het genot van een powerjuice van DrDetoxBox. Het belooft een dag vol nieuwe learnings en connecties te worden.

2. Inspiratie & Empowerment

“Staan jullie ervoor open om vandaag niet alleen maar kennis op te doen, maar dit ook met elkaar te delen?” is de vraag die Eve het publiek stelt, als ze The Goaldiggers Club Session opent. Na een volmondige “ja” van de bezoekers, vertelt Eve dat dit is waar The Goaldiggers Club allemaal om draait. “Ik geloof dat alle vrouwen hun goals kunnen bereiken als wij elkaar inspireren en empoweren met onze tips, tricks, kennis en skills.” En zo wordt er plaats gemaakt voor de eerste spreker.

3. Waterdichte afspraken

“Waterdichte afspraken zijn nodig om jezelf als ondernemer te beschermen”, vertelt Wendy Bogers, founder Ligo, in de eerste masterclass van de dag. Er zijn nog veel dingen die ondernemers niet weten, waardoor het in samenwerkingen met klanten goed mis kan gaan. Onderwerpen als algemene voorwaarden, overeenkomsten en niet betalende klanten kwamen in de masterclass aan bod.

4. Fruity treat

Na een informatieve en interactieve sessie met Wendy Bogers krijgen alle goaldiggers een healthy en fruitfull morning treat van Nada. Vol energie zit iedereen weer klaar voor de volgende sessie.

5. Key voor een succesvolle merkstrategie

“Je moet minimaal 10% winst op je omzet hebben om een dip te voorkomen” vertelt  Esther van Diepen, founder Mom in Balance in de paneldiscussie met Anne de Buck, founder van Your Little Black Book en Tineke Meeder, founder van Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Welovedeco.nl. Tijdens deze paneldiscussie vertellen de founders over hun succesvolle marktstrategieën, branding, verdienmodellen, kostenstructuren en geven ze veel handige tips.

6. Powerbreak

Het goed gevulde ochtendprogramma zit erop en de welverdiende powerbreak gaat van start. Deze powerbreak doet helemaal eer aan zijn naam met de uitgebreide lunch van het W Hotel, ontspannen massages van doctorfeelgood, een self care corner van Rock Your Worldverzorgde nagels door Sense Lifestyle, een blowdry van de Föhnbar en nieuwe headshots voor je LinkedIn profiel door fotograaf Sanne Nadine Hes.

7. Eve vertelt de updates over het The Goaldiggers Club membership

Na de powerbreak geeft The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski een update over het membership. Zo vertelt ze over de eerste members only netwerkborrel en de vers gelanceerde Goaldigger, Make It Work! Worksheet over hoe je Instagram succesvol inzet voor je carrière, die exclusief voor members in de maak is. Het membership is er voor vrouwen die geloven dat ze samen al hun carrière goals kunnen bereiken. “Kijk je soms om je heen en lijkt het alsof iedereen het voor elkaar heeft en voel je daardoor pressure of twijfel opkomen over of het jou ook gaat lukken? Dan is het de hoogste tijd om je op jezelf te richten, je te laten inspireren en niet te intimideren door andere vrouwen. In het membership bundelen we de kennis van vrouwen die bereid zijn om elkaar te helpen om inspiratie om te zetten naar actie. Wij geven jou het netwerk van vrouwen waarmee je er samen voor kunt gaan.”

8. Coachcorner

Coaches Glancy van ElstJildou Oosterbrug en Gerlinde van der Struijk helpen ook deze editie de goaldiggers met hun ondernemersvragen. Met de praktische tips in de one-on-one sessies, kunnen de bezoekers gemotiveerd aan de slag met hun goals!

9. Gifts en goodies

De verwennerij stopt niet bij de powerbreak. Zo ligt er in de ochtend al een notitieboek van Nederlands creatief designstudio Miekinvorm.nl klaar voor aantekeningen tijdens sessies met een flesje water van Earth Water. Na de powerbreak krijgen de bezoekers een armbandje van Lobibeads en voordat de laatste sessies van start gaan, ligt er een goed gevulde Goaldiggers totebag klaar met een auraspray en steen van Rock Your World,  limonade van Fentimans, granola van XAVIES, decoratie van Welovedeco.nl met een kortingsvoucher, droogshampoo van Batiste, panty van Clublexy.com, een massagebon van doctorfeelgood, korting bij Sense Lifestyle, een product van Yoni, tandpasta van BlueM en een kortingsvoucher voor jou en een vriendin in de nieuwe nagelsalon Lakwerk van Saar Koningsberger en Jessica Scholten.


10. Het juiste netwerk als The Goaldiggers Club member

“Soms weet je dat je de goals kunt bereiken, maar zit je even vast”, vertelt Eve na de powerbreak. “Je hoeft het ook niet altijd zelf te weten. Met behulp van het juiste netwerk kun je het waarmaken.” Daarom heeft The Goaldiggersclub nu een membership waar je o.a. vier keer per jaar toegang krijgt tot de membersonly Networkborrel van The Goaldiggers Club, een maandelijkse Q&A met Eve, 30% korting op The Goaldiggers Club Session, toegang tot de besloten Facebookgroep en nog veel meer voordelen. Je leest hier meer over het membership!

11. “Je hart en ziel zitten in je bedrijf”

Nail art salon ‘Lakwerk’ van Saar Koningsberger en Jessica Scholten is nog maar vier maanden open en nu al volgeboekt. Tijdens de Goaldigger Talk vertellen Saar en Jessica over het starten van hun bedrijf, over begrotingen, structuren, hun succesmomenten, maar ook de ‘ugly cry’ momenten.

12. Online authenticiteit

Lena Sommerdijk, founder van L’Agency vertelt in de laatste sessie alles over authenticiteit op Instagram. Volgens Lena kun je het best bij jezelf blijven en moet je niet alleen voor de like-able content gaan. Zo geeft ze advies over personal branding op Instagram, leert ze de bezoekers over een rendabel engagement en tipt ze alle do’s en don’ts in het samenwerken met influencers als je een merk hebt.

13. Een club succesvolle vrouwen

Voordat de The Goaldiggers Club Netwerkborrel van start gaat, bedankt Eve de bezoekers: “Ik geloof echt dat er achter een succesvolle vrouw een club succesvolle vrouwen staat en dat ik hier met vrouwen in de zaal sta die dit motto ondersteunen. Ik hoop dat jullie na vandaag nieuwe contacten, inspiratie en veel nieuwe learnings meenemen die jullie kunnen omzetten in actie.”

14. The Goaldiggers Club Netwerkborrel

Met een drankje in de hand en uitzicht op de skyline van Amsterdam wordt de dag feestelijk afgesloten en nog volop genetwerkt op het dakterras van het W Hotel. Het was weer een dag vol inspirerende sessies, nieuwe learnings en waardevolle connecties.

Join The Goaldiggers Club als member of kom naar The Goaldiggers Club Session

Deze editie gemist, maar toch de masterclasses bekijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers en nog veel meer. Daarnaast ontvang je altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Session. Meld je hier aan als clubmember en scoor vast je early bird ticket voor de editie op 9 december!
 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand