8 redenen waarom jij The Goaldiggers Club Session op 30 september niet mag missen!

Aanstaande zondag 30 september loopt het W Amsterdam weer vol met goaldiggers uit heel Nederland voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Wil jij misschien ook komen, maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten? Wij zetten alles voor je op een rijtje. Scoor meteen een van de laatste kaarten onderaan het artikel!

1. Een te gekke locatie

Uiteraard draait The Goaldiggers Club Session om de inspirerende sprekers, tips en tricks en alle inhoudelijke gesprekken die we gaan hebben. Maar hé, het oog wil natuurlijk ook wat. En laat onze locatie W Amsterdam nou waanzinnig mooi zijn. Drinks en netwerken met de skyline van Amsterdam op de achtergrond, anyone?
Daarnaast verzorgen zij tijdens de powerbreak een overheerlijke lunch en tijdens de afternoon treat staan ze voor je klaar met een prachtig dessert om je vingers bij af te likken.

2. Start je dag met een juice van Dr. Detox Box

Starting the day right! We starten de dag met een morning juice voor de nodige vitaminen om jezelf een boost te geven. Zo kan jij direct aan de slag met het werken aan je goals. Ga in gesprek met like-minded vrouwen in de zaal en maak flinke stappen in je carrière. Ready? 

3. Een leerzaam programma met insider tips en tricks

Tijdens de vijfde editie van The Goaldiggers Club Session staan er weer een rits aan inspirerende vrouwen voor je klaar die maar al te graag hun wisdom en learnings met jou delen. Wij hebben alles op alles gezet om een interessant en leerzaam programma met leuke sprekers voor je neer te zetten, zodat je naar huis gaat met een notitieboekje volgeschreven met praktische insider tips en tricks waar je direct mee aan de slag kan! Krijg tijdens de keynote session van Wendy Bogers, founder Ligo, waardevolle tips en tricks over het maken van waterdichte afspraken en een succesvolle afronding van je samenwerking. In de paneldiscussie delen Anne de Buck van YourLittleBlackBook, Esther van Diepen (founder Mom in Balance), eigenaar van de webshop Weddingdeco.nl, Partydeco.nl & Welovedeco.nl Tineke Meeder-Rosbergen de ins en outs van een succesvolle merkstrategie. Na de powerbreak gaat Eve Tomaszewski in gesprek met Lakwerk-founders Saar Koningsberger en Jessica Scholten. Zij delen de do’s en dont’s om te ondernemen als duo en geven andere tips en tricks die ze je niet willen onthouden. Last but not least: ontdek hoe jij jezelf en jouw bedrijf kan positioneren in de zee van mogelijkheden tijdens de keynote session van Lena Sommerdijk, founder van influencer management L’Agency.
 

4. Boost jezelf en je carrière tijdens de breaks

Zit je vast? Blijf er niet mee rondlopen en neem tijdens de powerbreak een kijkje in de coachcorner en stel al jouw brandende ondernemersvragen aan businescoaches Gerlinde van der Struijk, Glancy van Elst en Jildou Oosterburg. Zij helpen je graag op weg bij het zetten van de eerste stappen richting je goals! Om gefocust aan je goals te kunnen werken, moet je natuurlijk goed voor jezelf zorgen. Met de healthy snacks van NADA, drinks van EARTH, rose lemonade van Fentimans en niet te vergeten een overheerlijke lunch en afternoon treat verzorgd door W Amsterdam zorgen wij dat je niks te kort komtMaar, lets be honest, je voelt je pas echt on top of the world als je goed in je vel zit en dit ook daadwerkelijk uitstraalt. Trakteer jezelf daarom tijdens de powerbreak op een touch-up van The Föhnbar, een manicure van Sense Lifestyle en een heerlijke massage van Dr. Feelgood. Daarna kan je helemaal in zen mode met een prachtige coupe door voor een headshot voor je LinkedIn profiel gemaakt door Photosnapper. Even tot rust komen? Dan is er de self care corner van Rock Your World waar je tips krijgt voor peace of mind.

5. Meet like-minded vrouwen om aan je goals te werken

Alleen kom je er wel, maar jij weet ook dat je in een stroomversnelling komt met wat hulp van anderen en dat jij op jouw beurt anderen kan helpen met een zetje. Netwerken wordt steeds leuker en gaat een stuk sneller als je in een ruimte staat met like-minded vrouwen en real life contact hebt. Ga daarom tussen de sessions door en tijdens The Goaldiggers Club  netwerkborrel waarmee we The Goaldiggers Club Session afsluiten in gesprek met andere goaldiggers en krijg nieuwe inzichten, maar voel je vooral ook vrij om tijdens de session al je vragen te stellen aan de sprekers. Laten we die goals samen smashen!


6. Don’t miss out on the goodies!

Zoals je van ons gewent bent, hebben we weer een te goed gevulde goodiebag voor je klaar staan met leuke essentials. Dus géén zak met flyers waar je niets aan hebt, maar onder andere een massagebon voor DR. Feelgood, een panty van Club Lexy, een aura spray van Rock Your World, post-its en een notitieboekje van Miekinvorm waar jij al jou goals in kunt opschrijven, droogshampoo van Batiste, tandpasta van Blue m, armbandjes van LOBI beads, korting bij W Amsterdam, een product van Yoni en een breakfast boost van XAVIES.

7. Zelfvertrouwen om stappen te nemen

Je gaat niet alleen naar huis met inspiratie en nieuwe contacten, maar door de verhalen van anderen die je de gehele dag hoort, krijg jij de motivatie en het zelfvertrouwen om stappen te nemen richting je goals. Na The Goaldiggers Club Session heb jij die boost om jouw carrière naar een volgend niveau te tillen.  Net als Leslie Groen:  “The Goaldiggers Club Session was voor mij een soort startschot om daadwerkelijk te beginnen met het verwezenlijken van mijn droom. Naar aanleiding van de session ben ik beslissingen gaan maken die cruciaal zijn geweest voor het succes wat ik nu al bereikt heb met mijn eigen onderneming.’’

8. Ben je erbij? Dan is dit het spetterende programma!

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 30 september?

Wil jij praktische tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan? Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen? Op 30 september is het tijd voor de vijfde editie van The Goaldiggers Club Session. Tijdens The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 30 september!
Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session.
Zorg dat je erbij bent op zondag 30 september in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!
 
 
 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand