Instagram-expert Eline van Doorn deelt een hands-on tip om jouw Instagram-profiel direct een upgrade te geven

Ieder kwartaal interviewt editor Femke Kamps dé experts uit hun vakgebied om hun kennis en inzichten te delen. Zo ontvang jij, als member, exclusieve tools om van jouw carrière een sky high succes te maken. Ook ontvang je als member een Goaldigger Make it Work! Worksheet waarmee je jouw opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Het thema van dit kwartaal: zet Instagram succesvol in voor jouw carrière.
Het interview met Eline van Doorn (founder van allround creative agency Elivado), waarin ze onmisbare ingrediënten voor een sterk branded Instagramprofiel deelt (nu online!), is de eerste in een serie van drie waarin ook experts Jennie Gielen, auteur How To Win The Gram (Het geheim van een krachtige contentstrategie. Publicatiedatum: 10 oktober) en Joyce Nafzger, co-auteur #INSTAPROOF  (Zet Instagram Stories strategisch in voor jouw carrière. Publicatiedatum: 8 november) hun kennis delen. 

Teaser Instagram-expert Eline van Doorn deelt 6 hands-on tips voor een sterk branded Instagram-profiel

Eline: “Zet Instagram Highlights in om testimonials van tevreden opdrachtgevers en collega’s te delen. Veel mensen bewaren testimonials voor op hun zakelijke website en dit is ontzettend zonde. Juist deze testimonials zijn ontzettend belangrijk om een sterke branded Instagram-profiel te creëren.”
Daarnaast deelt Eline de onmisbare zaken waar iedere Instagram biografietekst aan moet voldoen, het geheim van een sterke CTA en dé truc die je moet toepassen om jezelf instant aantrekkelijk te maken voor potentiële opdrachtgevers.

Meer lezen? Word ook member van The Goaldiggers Club

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de video’s van alle talks van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand