Zet Instagram succesvol in voor jouw carrière en behaal je goals met de 'Goaldigger, Make It Work! worksheet' uit het membership

The Goaldiggers Club lanceert de Goaldigger, Make It Work! worksheet: zet Instagram succesvol in voor jouw carrière.
Til met The Goaldiggers Club membership jouw carrière naar the next level met insiders tips van succesvolle experts. Ieder kwartaal interviewt editor Femke Kamps de meest inspirerende goaldiggers in hun vakgebied en vraagt hen hun meest exclusieve tips en tricks te delen op het gebied van een bepaald thema waarmee jij meer succes kunt behalen in jouw carrière. Als member van The Goaldiggers Club membership krijg jij maandelijks toegang tot deze exclusieve interviews en aan het einde van ieder kwartaal ontvang je de ‘Goaldigger, Make It Work! Worksheet’ waarin de beste tips uit de interviews gebundeld zijn met hand-on tools en opdrachten om je goals te bereiken en succesvoller te worden in je carrière. Het thema van de eerste Goaldigger, Make It Work! worksheet en de drie interviews die daarbij horen? Instagram.

Goaldigger, make it work! worksheet: Zet Instagram succesvol in voor jouw carrière

Een succesvol Instagramaccount en dito business gaan tegenwoordig hand-in-hand. Hoe creëer je een sterk branded Instagramprofiel? Wat is geheim van een succesvolle contenstrategie? Hoe werk je samen met het algortime? En hoe kan Instagram Stories en Instagram TV bijdragen aan jouw business? Deze en nog veel meer vragen worden dit kwartaal door experts Eline van Doorn (mediabureau Elivado), Jennie Gielen (auteur How To Win The Gram) en Joyce Nafzger (co-auteur #INSTAPROOF) beantwoord. Exclusief voor members van The Goaldiggers Club!

De Goaldigger experts

Eline van Doorn, founder mediabureau Elivado

Elivado is een allround creative agency dat zich volledig richt op content, strategie en online zichtbaarheid. Founder Eline van Doorn helpt haar klanten een goed concept, een duidelijke strategie en unieke content te ontwikkelen. Speciaal voor The Goaldiggers Club members deelt ze de onmisbare ingrediënten voor een sterk branded Instagramprofiel.

Jennie Gielen, influencer @jenniefromtheblog en auteur How To Win The Gram

Jennie Gielen is niet alleen een succesvolle influencer (haar handle @jenniefromtheblog heeft op het moment van schrijven ruim 36.000 volgers), maar ook auteur van het e-book How To Win The Gram. Als voormalige founder van haar eigen Instagram Agency heeft deze goaldigger kennis aan beide zijdes van het bureau. Hierdoor weet ze als geen ander het geheim van een krachtige contentstrategie. Dit kwartaal deelt ze exclusief met The Goaldiggers Club members haar meest waardevolle tips én ontvang je exclusief 50% korting op haar e-book.
Jennie Gielen instagram contentstrategie tips

Joyce Nafzger, co-auteur #INSTAPROOF

Naast de reguliere feed mag het belang van Instagram Stories en Instagram TV natuurlijk ook niet ontbreken. Joyce Nafzger, co-auteur van #INSTAPROOF, deelt dit kwartaal met The Goaldiggers Club members exclusieve tips en tricks om Instagram Stories strategisch in te zetten voor jouw business.

 
De interviews met onze Goaldigger Expert zijn alleen toegankelijk voor The Goaldiggers Club members en worden gebundeld in het Goaldigger, Make It Work! Worksheet: Zet Instagram succesvol in voor jouw carrière. Hierin vind je aanvullende tips, inspirerende inzichten en praktische opdrachten van eerdergenoemde experts om je Instagame naar the next level te tillen. Aan de hand van specifieke opdrachten leer je de exacte stappen om Instagram succesvol in te zetten voor jouw business. Van het bedenken van een krachtige contentstrategie tot het creëren van jouw digitale handtekening.

Femke Kamps instagram tips
Fotografie: Mariska van der Haven

Femke Kamps, editor The Goaldiggers Club

De interviews en Goaldigger, Make It Work! worksheet, worden samengesteld door Femke Kamps, freelance content creator voor o.a. Apple en Cosmopolitan, auteur van Fuck the quarterlife crisis en spreker – oftewel de ultieme goaldigger. Sinds haar ondernemersavontuur in 2015 is begonnen, weet ze de vragen, uitdagingen en learnings die het ondernemerschap met zich meebrengt. Exclusief voor members van The Goaldiggers Club gaat ze op onderzoek uit en interviewt ze dé experts binnen hun vakgebied om hun kennis en inzichten te delen. Zo ontvang jij, als member, exclusieve tools om van jouw business en sky high succes te maken.

Word ook member van The Goaldiggers Club

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de video’s van alle talks van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Sluit Menu