Keynote: Zo maak je waterdichte afspraken met Wendy Bogers, founder Ligo

Wendy Bogers is founder van het juridische platform Ligo waarmee ze elke ondernemer eenvoudige toegang biedt tot hoge kwaliteit juridische diensten. Samen ben je pas sterker als je zorgt voor een goede en sterke basis voor samenwerkingen. Daarom loopt Wendy tijdens haar session ‘Zo maak je waterdichte afspraken’ de stappen van kick-off meeting tot evaluatie met je door en krijgen zowel ondernemers als ondernemende vrouwen binnen een bedrijf waardevolle tips en tricks voor een succesvolle afronding van een samenwerking. Als je verwachtingen goed managed met een duidelijke taakverdeling en de juiste stappen zet op juridisch vlak voorkom je onenigheden achteraf en werk je effectiever en productiever samen.

 

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 30 september?

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en talks met inspirerende vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen en creëren daarom een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunnen leren. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Wil jij praktische tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan? Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen en meer? Op 30 september is het tijd voor de vijfde editie van The Goaldiggers Club Session. Als je member wordt van The Goaldiggers Club krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en vele andere leuke extra’s zoals worksheets met opdrachten en de beste tips van de sprekers. Alle info over het membership vind je hier. Of kom tijdens The Goaldiggers Club Session aan het membership proeven door hier je tickets te scoren voor de aankomende editie van The Goaldiggers Club Session.
Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session of zorg dat je erbij bent op zondag 30 september in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!