Dit is het programma van The Goaldiggers Club Session #5 op 30 september

Alle goaldiggers verzamelen, want op zondag 30 september is het weer tijd voor een nieuwe editie van The Goaldiggers Club Session. Net zoals de voorgaande keren zal het event waar een rits aan inspirerende hun tips en tricks delen weer neerstrijken in W Amsterdam. Vandaag delen we het programma en de aankomende weken zullen we op ons Instagram @thegoaldiggersclub de sprekers bekend maken. Welke topics tijdens deze editie aan bod komen? Lees snel verder om erachter te komen wat je tijdens de volgende editie van The Goaldiggers Club Session kan leren!
 

10.00 Morning Juice

We beginnen de dag zoals gebruikelijk met een morning juice van DrDetoxBox voor wat extra energie en vitaminen. Een mooie kans om kennis te maken met alle andere aanwezige goaldiggers en jezelf op te laden voor de dag.

Session 1: Hoe je je authenticiteit op Instagram laat spreken voor meer succes

Ben jij je ervan bewust hoe belangrijk de juiste branding op social media en influencer marketing tegenwoordig is voor jouw onderneming? In deze session gaan we hier dieper op in en kom je te weten hoe je jezelf en jouw bedrijf kan positioneren in deze zee van mogelijkheden. Je krijgt handvaten voor je eigen account en tips en tricks voor het berekenen en verhogen van jouw engagement rate. Na deze keynote sessie ga je naar huis met tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw account en social strategie aansluiten bij de behoeftes van jouw bedrijf of personal brand zodat jij jouw doelen behaalt voor meer succes.

Morning treat

Je krijgt een snack om weer even bij te tanken voor session nummer 2. Er wordt de hele dag goed voor je gezorgd, dus no worries wat betreft eten en drinken.

Session 2: Panel met vrouwen achter succesvolle merkstrategieën

Een succesvolle merkstrategie begint bij een idee en gaat verder bij een goede positionering binnen de doelgroep, sterke contenstrategie en online branding waarmee je opvalt en connectie maakt. En last but not least: de vrouw achter het merk die heeft besloten om er helemaal voor te gaan. Eve gaat met die vrouwen in gesprek over wat de bouwstenen zijn van een succesvolle merkstrategie, voor welke fouten ze andere vrouwen willen behoeden en wat hen elke dag drijft. Jij kunt ook vragen stellen!

De powerbreak

Er staat een overheerlijke lunch voor je klaar. En omdat wij yes zeggen tegen productieve pauzes zijn, hebben we ook heel wat exclusieve extra’s voor je klaarstaan: je kunt gratis foto’s voor je LinkedIn-profiel laten maken, de coach corner bezoeken waar je al jouw ondernemersvragen kunt stellen aan onze coaches Gerlinde van der Struijk, Jildou Oosterbrug en Glancy en vergeet niet te netwerken met alle like-minded vrouwen die aanwezig zijn.

Session 3: Zo maak je waterdichte afspraken

Samen ben je pas sterker als je zorgt voor een goede en sterke basis voor samenwerkingen. Je voorkomt onenigheden achteraf en werkt effectiever en productiever samen als je verwachtingen goed managed met een duidelijke taakverdeling en de juiste stappen zet op juridisch vlak. In deze keynote session lopen we de stappen van kick-off meeting tot evaluatie met je door en krijgen zowel ondernemers als ondernemende vrouwen binnen een bedrijf waardevolle tips voor een succesvolle afronding van een samenwerking met waterdichte afspraken.evolle tips voor een succesvolle afronding van een samenwerking met waterdichte afspraken.

Afternoon treat

Even een snack tussendoor om je op te laden voor de volgende session. We zeiden toch dat je goed wordt verzorgd?

Session 4: Goaldigger Talk

Tijdens de laatste session van de dag gaat The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski in gesprek met een echte goaldigger. Wat drijft haar? Waar loopt zij tegenaan? Welke tips heeft ze? Schrijf alle vragen die je hebt op, want na iedere session is er uitgebreid de tijd om jouw vraag te stellen.

17.30 – 1900 The Goaldiggers Club netwerkborrrel

Na een hele dag vol met tips en inspiratie is het tijd om met elkaar te borrelen en te netwerken is het tijd om businesskaartjes uit te wisselen en te proosten met like-minded vrouwen. Het eerste drankje is on us. Na afloop ga je zeker niet met lege handen naar huis, maar met een goedgevulde goodiebag.

Scoor nu je kaartje voor The Goaldiggers Club Session op 30 september

Ben jij een echte goaldigger? Vol met ideeën voor je carrière? IJzersterke plannen, energie en ambitie? Kan je wel wat support en handige tools gebruiken? En zoek je nog net dat stapje aanmoediging? Yes, welcome to the Club!  We creëren tijdens The Goaldiggers Club Session een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren en wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski. Het belooft weer een mooie dag te worden gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met leading vrouwen in de business, een overheerlijke lunch, de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun.
Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session Zorg dat je erbij bent op zondag 30 september in W Amsterdam en scoor hieronder meteen je kaartje!

 

Laat een reactie achter

Sluit Menu