Rens Kroes deelt tijdens The Goaldiggers Club Session haar drijfveren en tips om in je kracht te staan

Rens Kroes deelde tijdens The Goaldiggers Club Session op 10 juni haar goals en hoe je kunt omgaan met struggles: “Je moet nooit meegaan in je onzekerheid. Als je meegaat in je negatieve gedachten, geloof ik dat je jezelf even wakker moet schudden.’’  Welltrepreneur, auteur en founder van renskroes.com deelt in deze video haar drijfveren en tips om in je kracht te staan.
Wil je de hele talk terugkijken dan kun je je hier aanmelden voor het membership.
 

Word The Goaldiggers Club member

Wil je de hele talk terugkijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers waarin ook opdrachten staan om de adviezen meteen om te zetten in actie. Verder krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en worksheets om met je doelen aan de slag te gaan. Wil jij samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waar een maandelijkse Q&A met Eve wplaatsvindt en zij antwoorden geeft op jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Meer weten? Je leest hier alles over het membership.
 
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand