Join the club en word The Goaldiggers Club Member: alle info op een rijtje!

The Goaldiggers Club Membership opent haar deuren om jou naast The Goaldiggers Club Session offline en online het hele jaar door te inspireren en jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Klinkt goed? Wij vertellen je alles over wat het membership precies inhoudt, de kosten en hoe jij member kunt worden. 

The Goaldiggers Club Session’s zijn natuurlijk de perfecte playground voor live meetings, netwerken en elkaar wat beter te leren kennen. Een paar dagen per jaar bleek al snel niet meer genoeg. Jullie gaven aan behoefte te hebben aan een vrouwen business netwerk. De inspiratie van The Goaldiggers Club Sessions wilden jullie heel het jaar. Een langdurige boost! Dat was de reden dat ik The Goaldiggers Club Member oprichtte.
Daarom hebben we achter de schermen goed gekeken hoe we jullie nog meer kunnen bieden. We vonden de perfecte manier om inspiratie, connectie en groei te combineren. Om samen bergen te verzetten. Want de ene dag sta je op en voel je je on top of the world en op het andere moment kan je wel door de grond zakken. Dan zie je alle bergen die je nog moet beklimmen om te komen waar je zo graag wil komen. Met je mindset kom je ver, je kunt je krachtiger, doelgerichter, positiever denken. Maar soms kom je er zelf even niet uit. Een goed gesprek met je vriendin of knallen in de gym kan dan helpen. Maar wie snapt je business wise?
Hier bij The Goaldiggers Club doen we het niet alleen. Tuurlijk, er zijn dagen waarop we het liefst onder de dekens kruipen, Netflix aanzetten en willen verdwijnen. Maar wat helpt dan? Soms er even aan toegeven, maar als je een girlboss wil zijn, dan moet je ook door dit soort momenten heen. Want daar vind je jouw grootste overwinningen. Het is niet allemaal glitters en zonneschijn. Dat weten we allemaal.
Wat als we je vertellen dat we je mee willen nemen in onze reis, sterker nog, dat we samen de reis aangaan richting het succes. Je bent het gemiddelde van de mensen waarmee je omgaat. Door je te omringen met net zulke ambitieuze vrouwen als jijzelf kom jij in die stroomversnelling.
Join us en wordt member van The Goaldiggers Club. We nodigen je uit om uit je comfortzone te stappen, je horizon te verbreden, een wereld vol inspiratie te ontdekken. Je carrièredoelen omzetten in doen. Samen met like-minded women bouwen aan je succes, leren van elkaar, tips en hacks uitwisselen om op jouw manier en jouw tempo je ambitie goals te bereiken.
Wanneer je je aanmeldt voor ons membership, dan doe je een belofte. Aan jezelf. Je neemt je ambitie serieus en daar ben je trots op. Jouw doelen krijgen plek in je agenda!

Eve deelt de ins & outs over het membership

Join us en wordt member van The Goaldiggers Club.

Wat houdt het membership in?

 4x per jaar toegang tot de membersonly The Goaldiggers Club netwerkborrel

Kom in contact met de andere members, ontmoet ze in real life, vergroot je netwerk en steun elkaar. Ontmoet special guests uit Eve’s netwerk die je het hemd van het lijf kunt vragen en waarmee je kunt netwerken tijdens The Goaldiggers Club netwerkborrel die 4x per jaar plaats vindt.

Video’s van alle talks van The Goaldiggers Club Session’s

De masterclasses met alle tips en tricks van The Goaldiggers Club Session nog eens rustig terugkijken? Of heb je helaas The Goaldiggers Club Session gemist? Alleen als member krijg jij de toegang tot video’s van alle talks van The Goaldiggers Club Session. Met één druk op de knop een bron van kennis die na elke session wordt aangevuld met nieuwe talks. Kijk en luister alle slimme adviezen en tips van de sprekers van The Goaldiggers Club Session om ze direct te kunnen gebruiken in jouw carrière.

Toegang tot de besloten Facebook groep voor members

Voor al je dagelijkse vragen, steun, support van en aan andere members. Het is de plek om tips en tricks uit te wisselen, maar ook de omgeving voor online masterclasses speciaal voor members over businesstopics waar binnen de groep behoefte aan is.

Maandelijkse online Q&A met Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

Maandelijks gaat The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski live in de Facebook groep. Stel je belangrijkste vragen aan Eve en zij geeft antwoord en gaat op zoek naar het antwoord voor je binnen haar netwerk van experts die regelmatig aanschuiven tijdens deze Q&A.

30% korting op The Goaldiggers Club Session’s

Wil je de sprekers van The Goaldigger Club Session’s live ontmoeten? Dan krijg jij 30% korting op de reguliere entreeprijs als member. Dit hoogste kortingspercentage is alléén beschikbaar voor members en zal uit loyaliteit nooit beschikbaar zijn voor niet-members.

Worksheets om je dichterbij je goals te brengen en je business dreams uit te laten komen.

Ons doel is om jou dichterbij je goals te brengen. Stel je doelen niet langer uit en ga meteen aan de slag met onze worksheets. Je krijgt per kwartaal een worksheet op het gebied van opstart van je bedrijf, productief werken, de juist mindset en het creëren van content toegestuurd. Om inspiratie en ideeën om te zetten naar concrete doelen. Yes, je gaat het doen, stap voor stap!

Als member krijgen je een podium in onze blogs en artikelen op de website van The Goaldiggers Club

Als member zal het voorkomen dat we jullie benaderen voor een artikel op thegoaldiggersclub.com. De ultieme manier om jezelf en jouw onderneming in de spotlights te zetten. Over wie kunnen we beter schrijven dan jou?! Je bent de ultieme goaldigger!
Join us en wordt member van The Goaldiggers Club.
In de besloten Facebookgroep vertellen we je alles over belangrijke data. Wil je graag een duidelijk overzicht? Hou dan goed de Club member Agenda in de gaten die je kunt vinden via een door ons ontvangen link. Dan kun je direct je eigen agenda vullen met online en offline meetings. Je ontvangt Club Member mail van ons om je op de hoogte te houden. Denk aan mails over de Q&A’s, jouw worksheets, speciale aanbiedingen en een link naar de video’s die je op elk moment kunt terugkijken. Je kunt de mails filteren in je mailbox en verzamelen in een eigen mapje. Zo heb je alle exclusives op één plek verzameld in je mail en kun je makkelijk informatie terugzoeken. Alle mails over het membership zullen ook [membership] in het onderwerp van de mail bevatten, dat is handig organiseren in je mailbox.

Wat is de investering?

Een The Goaldiggers Club membership kost €249,- exclusief btw per jaar. Je kan er voor kiezen om dit in één keer te betalen of in een maandelijkse termijn van €24,90 exclusief btw. We weten dat het flink wat geld is, maar je krijgt er behoorlijk wat voor terug. Bekijk het anders: het zijn 8 jurkjes bij de h&m, 5 avondjes stappen of één klus. En van die laatste haal je misschien wel heel wat nieuwe binnen via of door je nieuwe club.
Join us en wordt member van The Goaldiggers Club.

Ik word The Goaldiggers Club member

Wil jij een jaar lang aan de slag met een heleboel andere goaldiggers en ben je inmiddels net zo enthousiast als wij? Join us en wordt member van The Goaldiggers Club.
 
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu