De bezoekers van The Goaldiggers Club Session #4 delen hun beste tips waarmee jij succesvol wordt

Onlangs deelden wij de 10 meest waardevolle learnings van de sprekers tijdens de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Maar ook de ambitieuze vrouwen die de The Goaldiggers Club Session bezoeken, hebben veel tips en ervaringen om te delen. In het kader van inspireren en van elkaar leren, delen wij de acht meest waardevolle tips van de bezoekers. Take notes, want deze tips wil je onthouden!


 
 
Lonneke Zintel, founder Break Free Society:
 

1. Zeg op de juiste momenten ja en op de juiste momenten nee. Dat is wat een succesvolle ondernemer succesvol maakt.

“Blijf continu in contact met je instinct. Ik geloof dat een succesvolle ondernemer succesvol is door altijd zichzelf te zijn en alleen iets te doen als het van binnen goed voelt.”

2. Wees ervan bewust als je lullig tegen jezelf doet en stop er dan mee.

“Soms zit je in een negatieve vibe waar je niet meer uitkomt. Bedenk dan of wat je tegen jezelf zegt, je ook tegen een klein meisje zou zeggen en stop er dan ook mee. Pak er bijvoorbeeld een inspirerend boek bij of ga naar buiten. Luister naar je lievelingsmuziek of geef iemand een compliment voor meer positiviteit. Als je het echt lastig vindt om er zelf uit te komen, bel dan iemand op. Probeer in elk geval je mindset te shiften naar iets positiefs.”

 
 
Petra Beil, modefotograaf & founder Petrabeil.com:

3. Je hoeft niet alles perfect te hebben om te beginnen. Begin gewoon en dan zie je wel verder.

“Ik heb zo veel tijd besteed aan de kleinste details om alles maar perfect te krijgen. Ik kon dan maanden bezig zijn met iets, waarbij dat totaal niet nodig was. Mijn tip is daarom: begin gewoon. Daarna kun je alles nog perfectioneren.

 
 
Carla van den Berg, professional support lawyer bij Loyens & Loeff

4. Forceer het niet als iets tegenzit of niet werkt. Leg het juist even weg.

“Als je de mogelijkheid hebt, kun je er beter even mee stoppen als het tegenzit. De dag erna voel je je altijd weer anders en kijk je er anders tegenaan. Het voelt dan lichter en vaak weet je het dan wel op te lossen.”

5. Maak je prioriteitenlijstje niet langer dan vier to do’s voor één dag.

“Wanneer je je prioriteitenlijstje volstopt met meer dan vier punten, voelt het overweldigend. Maak een lijstje en kies daar maximaal vier punten uit die je vandaag doet. Dan sluit je de dag met een voldaan gevoel af.”

 
 
Geertje Piësla, founder Nutshell

6. Geef jezelf korte deadlines zodat je gemotiveerd blijft.

“Ik heb vaak moeite met productiviteit als het om grote bulken gaat. Ik deel een groot project dan liever op in kleine projecten, waarin ik mijzelf deadlines geef voor ieder klein project. Dit communiceer ik dan met mijn klanten, zodat ik mij ook aan die deadlines houd.”

7. Praat met anderen als je het gevoel hebt dat je even vast zit.

“Er zijn momenten dat het heel goed gaat en ik weet waar ik heen wil. Maar soms loop ik vast en weet ik het even niet meer. Als dat gebeurt, zoek ik contact met mensen die ik inspirerend vind. Ik heb een lijst met mensen en leads waar ik nog een keer een gesprek mee zou willen. Zo’n gesprek helpt mij om weer even open te breken en nieuwe ideeën op te doen.”

 
 
Nicoline Smalbraak, founder Freelance Filosoof:

8. Focus op de dingen die je echt leuk vindt en besteedt het andere uit, zodat je productief blijft.

“Dingen doen die je niet leuk vindt, horen nu eenmaal bij het ondernemen. Maar de dingen waar je vaak tegenaan hikt, stel je uit of doe je langer over. Om productief te blijven, kun je het best alleen aandacht geven aan de dingen die je echt wilt doen en het andere uitbesteden. Als je hiervoor niet de middelen hebt, kun je het beste je mindset hierover aanpassen en proberen een manier te vinden waardoor je het wel leuk vindt.”
 

Meer wisdom en learnings van de inspirerende sprekers van The Goaldiggers Club Session?

Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Sessions en hand-outs met alle learnings van de sprekers. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op jouw ondernemersvragen. Je ontvang daarnaast altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Sessions. Meld je hier aan als clubmember en scoor vast je ticket voor de volgende editie!
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand