Inspiratie nodig? Dan zijn deze quotes van The Goaldiggers Club Session #4 een mustread

Tijdens de vierde editie van The Goaldiggers Club Session kwamen er veel inspirerende sprekers aan bod die hun wisdom en learnings deelden met het publiek. Onze missie is om zo veel mogelijk vrouwen te inspireren. Het Goaldiggers Club team stond daarom tijdens The Goaldiggers Club Session klaar met pen en papier om voor jullie de meest motiverende quotes te verzamelen van onder andere Rens Kroes, Mayra Louise van thepublisized.com en Manon van Essen van Magioni Pizza.
Fotografie door Chantelle Laurent Photography

1. “Om naar de top te kunnen, moet je gewoon klimmen. En wanneer je in een ravijn flikkert, pak je je hamer en klim je er weer uit.” – Manon van Essen, founder Magioni Pizza

Wacht niet op het juiste moment, maar begin. Het is niet erg als je een verkeerde afslag neemt, dan loop je gewoon weer terug en begin je opnieuw.

2. “Je hoeft nooit onzeker te zijn als je focust op de missie die je hebt, in plaats van op jezelf.” – Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

Concentreer je altijd op je missie en niet op wat je niet hebt bereikt. Vergelijk jezelf ook niet met anderen. Het gaat namelijk om je missie en je missie is altijd mooi.

3. “Ik ben absoluut niet die vrouw waarvan je denkt I don’t know how she does it.  – Mayra Louise, founder thepublisized.com

Laat het idee dat je alles perfect moet kunnen, los. Niemand kan namelijk alles perfect. Je zult dan zien dat je veel meer voor elkaar krijgt.

4. “Niemand is perfect. Het is juist goed om dat te laten zien.” – Rens Kroes, founder renskroes.com

Durf echt jezelf te laten zien. Stel je kwetsbaar op, doe alleen wat goed voelt en spreek vanuit je hart, want alleen dan kom je authentiek over.

5. “Ik vind dat vrouwen vaker mogen vertellen wat ze hebben bereikt.” – Nathalie Mangelaars, founder Pitch Queen

Wees altijd trots op wat je hebt bereikt en laat het ook zien! Het is echt geen opschepperij of arrogantie als je vertelt wat je hebt bereikt. Wij vrouwen kunnen soms te bescheiden zijn, maar juist wanneer je vertelt wat je hebt bereikt, kom je credible over. Anderen zullen jou dan ook als de expert zien.

6. “Zet jezelf altijd op nummer één, voordat je een ander helpt.” – Lisa Stel, founder lisagoesvegan.com

Het is goed om iemand te helpen, maar dit moet niet ten koste gaan van jezelf. Bedenk dat om anderen te kunnen helpen, je eerst aan jezelf moet denken.

7. “Ondernemen is nooit stabiel. Het is de meest natuurlijke bipolaire soort die je kan hebben. En dat is oké.” – Manon van Essen, founder Magioni Pizza

Wanneer je onderneemt, heb je altijd ups en downs. Wees er oké mee als je een mindere dag hebt, want dat hoort er nu eenmaal bij.

8. “Het is soms moeilijk om alle ballen hoog te houden, dus het is niet erg om er een paar te laten vallen.” – Mayra Louise, founder thepublisized.com

Wees ervan bewust dat je niet alles tegelijk kunt en vraag dit ook niet van jezelf. Het is niet erg als je niet alles in één dag kunt doen. Stel je prioriteiten en bewaar het overige voor een andere dag.

9. “Ik geloof dat als je iets wilt, dat je het ook kan.” – Rens Kroes, founder renskroes.com

We hebben te vaak negatieve gedachten. Als je dat hebt, moet je jezelf echt even wakker schudden. Bedenk dat wanneer je echt iets wilt, je het ook kunt bereiken.

10. “Uiteindelijk is alles wat je doet, een bijdrage aan je goal.” – Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

Soms voelt het in het begin alsof iets niet bijdraagt aan je doel. Je zult later zien dat alles wat je doet, altijd van pas komt bij het bereiken van je goal.
 

Meer wisdom en learnings van de inspirerende sprekers van The Goaldiggers Club Session?

Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Sessions en hand-outs met alle learnings van de sprekers. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Je ontvang daarnaast altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Session. Meld je hier aan als clubmember en scoor vast je ticket voor de volgende editie!
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand