Antwoorden op jullie meestgestelde vragen over The Goaldiggers Club Session

Zondag 10 juni is het tijd voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session in het W Amsterdam. The Goaldiggers Club Session is hét event om die inspirerende vrouwen zonder een cold email of een onpersoonlijke LinkedIn uitnodiging gewoon op de vrouw af te vragen: hoe doe jij dat? Twijfel je nog over het kopen van een kaartje, heb je nog vragen: scroll dan snel naar beneden. Wij geven antwoord op jullie meestgestelde vragen en net wat meer. 

1. Tot hoe laat duurt het event?

Het vaste programma duurt van 10.00 tot 17:00 uur. Daarna gaat The Goaldiggers Club netwerkborrel van start en wij hopen uiteraard dat jullie daar pas om 18:30 uit lopen met een tas vol visitekaartjes en een hoofd vol nieuwe inzichten.

2. Wie komen er allemaal spreken?

We hebben weer heel wat verschillende ondernemende vrouwen bereid gevonden om hun tips en tricks en verhalen te delen:
Rens Kroes is met kookboeken, video’s, blogs, social media en duizenden volgers, hard op weg een gezond imperium op te zetten. Tijdens een Q&A gaat Eve Tomaszewski met haar in gesprek en deelt Rens haar praktische tips en tricks, hoe ze alles doet en wat haar struggles en drijfveren zijn. Lees hier alvast een exclusieve preview op de sessie van Rens.
Manon van Essen verkoopt met haar bedrijf Magioni Pizza 12000 producten – van snacks en bodems tot compleet belegde pizza’s – per dag en is verkrijgbaar in 6 landen. Op 10 juni deelt Manon al haar tips en tricks voor hoe jij een merk kunt bouwen dat groter is dan jezelf. Lees hier alvast een exclusieve preview op de sessie van Manon.
Nathalie Mangelaars wil met haar ondernemingen Pitch Queen en Pitch Academy en als organisator van het NK pitchen, Nederland het land met de beste pitchers ter wereld maken. Benieuwd naar haar tips en tricks voor de perfecte pitch? Lees hier alvast een exclusieve preview op de sessie van Nathalie.
Selflove body positive blogger Mayra Louise, founder van lisagoesvegan.com Lisa Stel en founder van SmartUp Network en NL Zakenvrouwen Deniece von Harras schuiven tijdens de paneldiscussie aan om met Eve Tomaszewski in gesprek te gaan over hoe je het verschil maakt. Drie inspirerende vrouwen die business combineren met hun eigen waardevolle missie. Lees hier alvast een exclusie preview op de paneldiscussie met Mayra, Lisa en Deniece.

3. Ik ben pas net begonnen met ondernemen. Is dit evenement geschikt voor mij als startende ondernemer?

The Goaldiggers Club Session is er voor iedereen die ervoor openstaat om elkaar te helpen en naar een hoger niveau te tillen. Of je nou net begonnen bent of al een tijdje bezig bent: iedereen kan weer iets anders van elkaar leren. Het gaat allemaal om het creëren van een plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Daarnaast is er genoeg ruimte om aan de sprekers jouw persoonlijke ondernemersvragen te stellen, of dat nou starters vragen zijn of niet.

4. Ik ben (nog) geen ondernemer. Kan ik naar The Goaldiggers Club Session?

Ja, dat kan. Misschien werk je nu nog voor een baas, maar heb je de droom om ooit zelf te gaan ondernemen. Laat je niet tegenhouden door het feit dat je (nog) geen eigen onderneming hebt. Iedereen met een entrepreneurial spirit is welkom om een dag inspiratie te komen opsnuiven. En wie weet is The Goaldiggers Club Session net dat ene zetje in de rug wat je nodig hebt om er wél voor te gaan en voor jezelf te beginnen of te solliciteren voor die hogere functie in het bedrijf waar je nu werkt.

5. Zijn de headshots voor LinkedIn die gemaakt worden in de powerbreak gratis?

Ja, de headshots voor LinkedIn die gemaakt worden in de powerbreak zijn gratis. We kunnen niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt. First come, first serve.

6. Wie zijn de coaches van de mentor boost sessions?

In de powerbreak staan er in de coach corner 3 business coaches voor je klaar. Gedurende een 10-minuten durende speeddate sessie kan een van de coaches jouw brandende ondernemersvraag beantwoorden of je weer op weg helpen als je even vast zit in je proces. De 3 business coaches zijn 3 vrouwen die stuk voor stuk jarenlang ervaring hebben. Gerlinde van der Struijk kan jou helpen jouw ideeën ook echt te realiseren. Glancy van Elst helpt je graag met jouw onderneming, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. En tot slot kan Jildou Oostenbrug je helpen jouw potentieel te ontdekken en te verwezenlijken. In het volgende artikel stellen we de coaches uitgebreid aan je voor en geven ze je een tip die je meteen kan toepassen: klik hier.

7. Wat zit er allemaal bij de prijs in?

Je kan het complete programma met alle sprekers volgen, dus er hoeven geen keuzes gemaakt te worden. We zorgen goed voor je met een ontvangst met een morning juice van Dr. Detox Box, snacks van onder andere Bites we Love en Elisabeth & Valentijn, een compleet verzorgde lunch, koffie en thee en een drankje tijdens The Goaldiggers Club netwerkborrel. In de powerbreak kan je een manicure krijgen van Sense Lifestyle, een massage van Dr. Feelgood, een headshot laten maken voor je LinkedIn profiel of meteen aan de slag gaan met jouw onderneming met een van onze business coaches in de coach corner. Tot slot ga je met een goed gevulde goodiebag naar huis.

8. Wat maakt The Goaldiggers Club Session zo bijzonder?

The Goaldiggers Club Session draait om jou! Natuurlijk gaan onze sprekers hun verhalen delen, maar het is geen parade van succesverhalen. We streven ernaar om zoveel mogelijk praktische tips en tricks te geven en ook genoeg ruimte in te plannen om jouw eigen vragen te stellen. Wij geloven dat achter iedere succesvolle vrouw een grote club van succesvolle vrouwen staat. Iedereen die aanwezig is, zowel sprekers als publiek, geloven hierin waardoor we een bijzondere ruimte creëren waar like-minded vrouwen van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

9. Wat is het programma inclusief tijden?

10. Is mijn toegangskaartje voor The Goaldiggers Club Session aftrekbaar?

Ja. Let er wel op dat deze kosten beperkt aftrekbaar zijn. Meer weten? Lees hier meer over het aftrekken van toegangskaarten tot netwerkevenementen en seminars op House of Tax.

11. Zijn er nog kaartjes en waar kan ik die kopen?

Er zijn nog een aantal kaartjes beschikbaar en die koop je hier online. Scroll verder naar beneden en scoor een kaartje!

12. Kan ik een kaartje aan de deur kopen?

Je kan uiteraard ter plekke online een kaartje kopen, maar er is geen kassa van onze kant aanwezig.

Koop hier je kaartje!

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand