Dit zijn alle sprekers van The Goaldiggers Club Session op 10 juni

Op zondag 10 juni is het tijd voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam. Tijdens The Goaldiggers Club Session komt weer een rits aan inspirerende topvrouwen, waaronder Rens Kroes, Manon van Essen, Nathalie Mangelaars, Mayra Louise, Lisa Stel en Deniece von Harras, hun wisdom en learnings delen. De afgelopen weken hebben we ze al kort aan je voorgesteld. Hierbij nogmaals alle sprekers van de vierde editie van The Goaldiggers Club Session op een rijtje. Nog geen kaartje? Zorg dat je erbij bent en koop meteen een kaartje onderaan dit artikel! 

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en talks met inspirerende vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen en creëren daarom een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunnen leren. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. 

Rens Kroes is met kookboeken, video’s, blogs, social media en duizenden volgers, hard op weg een gezond imperium op te zetten. Tijdens een Q&A gaat Eve Tomaszewski met haar in gesprek en deelt Rens haar praktische tips en tricks, hoe ze alles doet en wat haar struggles en drijfveren zijn.
Ga hier naar het artikel met een voorproefje van Rens’ Session.

Manon van Essen richtte Magioni Pizza op met als doel de ideale wereld te creëren waarin pizza net zo voedzaam is als een salade. Inmiddels verkoopt Magioni 12000 producten – van snacks en bodems tot compleet belegde pizza’s – per dag en is Magioni verkrijgbaar in 6 landen. Op 10 juni deelt Manon al haar tips en tricks voor hoe jij een merk kunt bouwen dat groter is dan jezelf
Ga hier naar het artikel met een voorproefje van Mannon’s Session.

Nathalie Mangelaars wil met haar ondernemingen Pitch Queen en Pitch Academy en als organisator van het NK pitchen, Nederland het land met de beste pitchers ter wereld maken. Benieuwd naar haar tips en tricks voor de perfecte pitch?
Ga hier naar het artikel met een voorproefje van Nathalie’s Session.En last but not least; de paneldiscussie waarin Eve Tomaszewski ingaat op hoe je het verschil maakt. Hier schuiven selflove body positive blogger Mayra Louise, founder van lisagoesvegan.com Lisa Stel en founder van SmartUp Network en NL Zakenvrouwen Deniece von Harras aan om over dit onderwerp mee te praten. Drie inspirerende vrouwen die business combineren met hun eigen waardevolle missie.
Ga hier naar het artikel met een voorproefje op de paneldiscussie.

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Wil jij praktische tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan? Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen? Op 10 juni is het tijd voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Tijdens The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?
Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session.
Zorg dat je erbij bent op zondag 10 juni in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!

Laat een reactie achter

Instagram did not return a 200.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand