3 tips van de business coaches van The Goaldiggers Club Session om te stoppen met twijfelen en te starten met geloven in jezelf

Tijdens The Goaldiggers Club Session op zondag 10 juni in W Amsterdam staan er tijdens de powerbreak 3 business coaches voor je klaar in de coach corner. Tijdens een 10-minuten durende speeddate session kan je een van de coaches jouw brandende ondernemersvraag stellen. Wij stellen de 3 coaches aan je voor en zij geven je alvast hun tip om te stoppen met twijfelen en te starten met geloven in jezelf. 

 
Gerlinde van der Struijk helpt graag mensen die wel de ideeën hebben, maar niet weten hoe ze dat aan moeten pakken. Vaak kunnen mensen vol enthousiasme over hun plannen vertellen om ze vervolgens in de koelkast te zetten voor een later moment, wat nooit komt. Gerlinde laat graag zien dat je het wel kan en helpt je in haar trainingen doelgericht je plannen te verwezenlijken.

 Tip – Bouw het geloven in jezelf geleidelijk op

Gerlinde: “Het werkt echt zo dat als je in kleine stapjes je moed versterkt, de stap naar het ondernemen steeds kleiner wordt. Probeer een periode dat te doen wat niet je standaard patroon is. Mail bijvoorbeeld een inspirerend persoon die je nog niet zo goed kent met de vraag of je haar een keer mag bellen om te sparren. Ga eens alleen naar een netwerkbijeenkomst. Zodra je de positieve gevolgen van je acties ervaart, ontwikkel je meer zelfvertrouwen en verdwijnt dat twijfelstemmetje steeds meer naar de achtergrond.”
 
Glancy van Elst helpt ambitieuze (startende) ondernemers om hun zelfvertrouwen en zichtbaarheid te verdubbelen zodat zij vol vertrouwen zichtbaar zichzelf durven zijn. Glancy is al 15 jaar ondernemer en heeft al heel wat vrouwen geholpen met hun onderneming, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. 

Tip – Kijk er eens op een andere manier naar

Glancy: “Waarom zou je geen vertrouwen hebben in jezelf? Jij kunt dingen die anderen niet kunnen. Zoals jij is er geen een. En kijk er eens op deze manier naar: je ontneemt de wereld jouw hulp als je het niet doet….Wat houd je nu nog tegen? Ga ervoor, volg je hart en ga doen waar je gelukkig van wordt. Het leven is te kort om achteraf te zeggen ‘had ik maar’. Natuurlijk is ondernemen ook pittig en hard werken, maar iedere dag doen waar je blij of gelukkig van wordt, geeft je zoveel vrijheid, je zult nooit meer anders willen.” 
 
Jildou Oostenbrug heeft een achtergrond zowel als merkstrateeg als coach en trainer en dit maakt Jildou een gedegen gesprekspartner op het gebied van visie- en/of identiteitsontwikkeling. Jildou doorziet snel wat er speelt in een persoon, team of organisatie. En kan dit met zorg benoemen en bespreekbaar maken. Niet alleen waar zaken vastlopen, maar juist ook daar waar het potentieel ligt.

Tip – Face the dragons!

Jildou: “Ik geloof erin dat de effectiefste route naar minder angst en meer zelfvertrouwen dwars door je angst heen gaat. En ja, dat is niet altijd gezellig. Face the dragons! Niet negeren, niet eromheen fietsen, maar recht op de kern af. Waar ben je bang voor? Wat is het ergste wat er kan gebeuren? Ga op zoek naar het ergste, lulligste wat je over jezelf denkt. Het gaat hier vaak om grote, negatieve overtuigingen over jezelf, zoals:  ik ben een idioot, ik ben een mislukkeling, ik ben niets. Vaak is dit onbewust en goed verborgen, maar super ondermijnend! Wanneer je deze negatieve overtuiging over jezelf durft op te graven, kan je haar in de ogen kijken voor wat zij is: bullshit. We zijn namelijk allemaal goed en leuk en met de beste intenties. We DOEN wel eens domme dingen, maar daarmee ZIJN we het nog niet. Ontmantel dus bewust je negatieve zijnsovertuiging en vervang deze voor positieve gedachten over jezelf, zoals:

  • Ik ben slim, sterk, helder ….. (vul je kwaliteiten maar in)
  • Ik kan het (en mag ook nog veel leren van mezelf)
  • Ik ben perfect, ook als ik fouten maak

Dan krijg je meer moed, energie en vertrouwen. Wat je denkt over jezelf heeft namelijk enorme invloed op hoe je je voelt.”
 

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Heb jij brandende vragen voor onze business coaches en wil jij praktische tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan? Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen? Op 10 juni is het tijd voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Tijdens The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?
Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session.
Zorg dat je erbij bent op zondag 10 juni in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand