Meet The Goaldiggers Club Team: Jelena Krstic

Om The Goaldiggers Club website en The Goaldiggers Club Session draaiende te houden, zijn een heleboel goaldiggers nodig. Wij stellen ze je graag de komende weken aan je voor. Vandaag onze marketing- en eventmanager: Jelena Krstic.

Jelena is verantwoordelijk voor de productie van The Goaldiggers Club Session en alle samenwerkingen met partners, sponsors en sprekers voor The Goaldiggers Club Session. Daarnaast helpt ze Eve ook met een stukje strategie en marketing voor The Goaldiggers Club. Jelena is inmiddels al 10 jaar werkzaam in media en marketing als Marketing-, Campaign-, en Communicatiemanager. Zij heeft gewerkt voor verschillende toonaangevende merken zoals Microsoft, Nuon en JBL, and many more. In 2017 startte ze MISSJPR (de PR staat niet Public Relations, maar voor Personal Relevance), een marcom en branding agency om coole dingen te maken en merken te helpen zichzelf op de juiste manier te profileren en te onderscheiden.

Grootste business tip

Jelena: “Als iets niet goed voelt, don’t do it! Je kent het wel, als je gut feeling gaat opspelen en signaleert dat er iets niet lekker voelt. Vertrouw altijd op je gevoel, dat is vaak de beste raadgever.”

Business no-no

Jelena: “Ik ben van mening dat er best wel veel kan businesswise. Alleen hangt het af van de branche waarin je werkt. Wat ik zelf dan niet vind kunnen is flip-flops op de werkvloer, haha. Een fashion no-no dan maar.”

Leermoment op de werkvloer

Jelena: “Ik heb weleens een mail gestuurd met een niet zo positieve feedback over een accountmanager van een bureau waar we mee samenwerkten. En in plaats van het naar mijn collega te sturen… stuurde ik het naar de desbetreffende accountmanager…oops! Je kunt beter gewoon open kaart spelen als bepaalde zaken niet lekker lopen in plaats van bij collega’s gaan klagen.”

Productiviteitstip

Jelena: “Leg je telefoon vaker weg, maar dat is een open deur. Maak je aantekeningen digitaal. Dan heb je het gelijk op je laptop of telefoon staan en hoef je het na afloop niet nog een keer over te tikken. Dit scheelt echt superveel tijd!”

Powermantra

Jelena: “If you want to go fast, go alone. If you want to come far, go together. Ik geloof er echt heilig in dat je met een goed team van likeminded hardwerkende toppers heel ver kunt komen. Veel verder dan als je het alleen zou doen.”

App

Jelena: “Signeasy. Dat is een app waarmee je heel makkelijk documenten kunt tekenen op je telefoon en dus niet eerst hoeft uit printen, te tekenen, vervolgens weer in te scannen en daarna pas door kunt sturen. Je stelt één keer je paraaf en handtekening in en you are good to go!”

Inspirerende vrouw

Jelena: “Moeilijk! Ik heb zoveel leuke goaldiggers om me heen die echt coole dingen aan het doen zijn. Maar een businessbabe pur sang waar ik echt respect voor heb en waar ik elke keer weer bij denk hoe doet ze het toch allemaal, is Fajah Lourens. Het lijkt wel of deze vrouw niet slaapt. Dan is ze weer haar huis aan het verbouwen, dan weer een nieuw boek en oh ja, ze heeft ook nog kinderen en is superfit. Ik niet zo momenteel, haha! Ik heb echt enorm veel respect voor haar! Het lijkt ook wel of ze goed is in alles en hetgeen wat ze doet ook altijd een succes wordt. Van DJ tot lifestyle & sportgoeroe: ze kan het allemaal! Ik ben stiekem een beetje jaloers, maar wel op een positieve manier, hoor.”

Boek voor goaldiggers

Jelena: “Moody Bitches van Julie Holland. Het bevat veel inzichten, tips, trucs en adviezen voor vrouwen. Julie Holland combineert open deuren met wetenschappelijke info en laat je zien hoe je door jezelf en je lichaam beter te begrijpen, gelukkig én succesvol kunt zijn.”

Gekke gewoonte(s)

Jelena: “Ik hou nogal van shoppen en vooral van de Zara. Om het soms niet heel bont te maken, geef ik mezelf een Zara verbod. Ik mag dan een maand of 2 niet in de buurt komen van de winkel, app of website. Haha! Ook eet ik alleen gesmolten kaas.”

Kan niet werken zonder…

Jelena: “OneNote. Dat is een digitaal kladblok waar je per project of per tabblad aantekeningen in kunt maken. Je kan letterlijk afvinken wat je hebt gedaan en je kunt met meerdere mensen samenwerken in één kladblok. Zo hoef je elkaar dus ook niet te vragen of je bepaalde dingen al hebt afgerond, die zie je dan realtime. Werkt superhandig!”

Succes is…

Jelena: “Ik draai ‘m even om. Happiness is the highest form of success.”

Let’s Talk

Wat zou jij graag willen lezen op The Goaldiggers Club? Laat het ons weten en deel het hieronder in de comments.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram did not return a 200.
Sluit Menu