De belangrijkste learnings van goaldiggers tijdens de Women on Top netwerkborrel

Ter afsluiting van de succesvolle derde editie van The Goaldiggers Club Session was het tijd om in de rooftop bar van het W Amsterdam na te praten over de belangrijkste learnings van die dag. Wij vroegen een aantal goaldiggers naar hun belangrijkste inzichten van dit event…

1. Meer plannen, minder schuldgevoel

Jorinde van den Berkhof: “Ik ben totaal niet van het plannen. Ik had ook altijd het gevoel dat dit lijnrecht tegenover spontaniteit en vrije tijd stond. Dankzij de talk van Cynthia Schultz heb ik het belang leren inzien van plannen. Dat je juist door te plannen meer tijd kunt creëren voor andere dingen dan werk. Zonder jezelf hier schuldig om te voelen.”

2. Kwetsbaarheid gaat niet ten koste van je succes

Wingerien Voortman: “Eén van de belangrijkste dingen die ik van vandaag meeneem is dat kwetsbaarheid niet ten koste hoeft te gaan van je succes. Dat het juist heel belangrijk is om dichtbij jezelf te blijven. Ik vond het heel inspirerend om te zien dat iedere vrouwelijke spreker zo zichzelf was op haar eigen manier. Sanny is bijvoorbeeld heel vrolijk en extravert, terwijl José iemand is die heerlijk nuchter is. En juist dit máákt hen succesvol. Op hun eigen manier. ”

3. Netwerken is leuk

Alysia Machielsen: “Ik vond het aanvankelijk best spannend om naar dit event te gaan, maar ik ben héél blij dit te hebben gedaan. Het heeft mijn angst om te netwerken volledig weggenomen. Er is vaak een drempel als het aankomt op vreemde mensen aanspreken, maar tijdens The Goaldiggers Club Session was dit er één die makkelijk te overwinnen was. Iedereen staat echt open voor contact met elkaar.”

4. Social media inzetten als tool

Annelien Schuldink: “Zelf worstel ik al enige tijd met social media en hoe ik dit kan inzetten voor mijn bedrijf. Vandaag heeft me echt doen inzien hoe belangrijk social media zijn als netwerktool. Vooral op het gebied van personal branding. Het was heel verfrissend om te horen dat iedereen hier weleens mee worstelt om authentiek te blijven, maar dat het belangrijk is om uit te gaan van je eigen kracht en hetgeen je onderscheid. Bij thuiskomst zou ik het liefst meteen aan de slag gaan!”

5. Vrouwelijkheid is een kracht

Rianne de Vries: “Ik heb inmiddels al vier jaar een eigen bureau en ik heb vandaag ontdekt dat ik mezelf hierin altijd heel erg heb beperkt. Beter gezegd: dat ik mijn vrouwelijkheid zag als een beperking. Omdat ik beweeg in een vakgebied waar eigenlijk alleen maar mannen zijn. Vandaag heeft me laten inzien dat ik inderdaad anders ben, maar dat ik daar ook mijn kracht uit kan halen. Dat mijn vrouwelijkheid mij juist op een positieve manier onderscheid.”

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee je je learnings kunt delen? Op 10 juni staat er weer een nieuwe The Goaldiggers Club Session in de planning. Tijdens The Goaldiggers Club Session op 10 juni in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?
Alles weten over de volgende editie van The Goaldiggers Club Session en meteen je kaartje scoren. Klik hier! 

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand