Maak professionele Instagram Stories met deze 5 apps

Hoe staat het met jouw Instagram-account? Een Instagram-account voor je business is een must. Maar naast het hebben van een mooie feed, is het misschien nog wel belangrijker om actief te zijn op Instagram Stories. Hiermee zorg je voor meer engagement én dus meer volgers. Wij verzamelden 5 apps waarmee jij je Insta Story-game een upgrade kan geven, zodat het er tiptop verzorgd en professioneel uitziet.

Bron: https://le21eme.com/natasha-goldenberg-milan-11/

1. HypeType

Beweging in Instagram Stories trekt de aandacht. Dat is dan ook precies wat je krijgt met HypeType. In deze app kan je teksten als ‘Swipe up!’ of ‘New post’ over je foto laten vloeien. Gegarandeerd dat dit er professioneler uitziet dan een stuk droge tekst.
HypeType is gratis te downloaden in de App Store en Google Play

2. Over

De naam verklapt het al; je kunt met deze app foto’s over elkaar heen plaatsen. Dit is enorm handig wanneer je een foto met een bijschrift wilt plaatsen, zonder dat het te druk wordt. Plaats een rustige achtergrond, plak dan de foto in een kleiner formaat eroverheen en voilà. Ook kun je met deze app teksten in de afbeeldingen plaatsen. Zo zit je niet aan de standaard lettertypes van Instagram vast.
Over is gratis te downloaden in de App Store

3. Phonto

Sinds de optie Hoogtepunten bestaat, kiezen veel bedrijven ervoor om de covers in hetzelfde thema te hebben. Het is natuurlijk geen moetje, maar het kan je Instagram account wel wat overzichtelijker maken. Door zelf op zoek te gaan naar verschillende icoontjes die het thema aanduiden en één achtergrond te kiezen, kun je deze over elkaar heen plaatsen met de app Phonto.
Phonto is gratis te downloaden in de App Store en Google Play

4. Unfold

Twee video’s in één story, hoe doet iedereen dit toch? Met de app Unfold dus. Naast deze functie heeft de app kant-en-klare templates die je alleen maar hoeft in te vullen met foto’s en tekst. Ideaal voor als je echt geen tijd hebt om uren te besteden aan je Insta Stories. En laten we eerlijk zijn, wie heeft dat wel?
Unfold is gratis te downloaden in de App Store

5. AZ Screenrecorder

Deze app is handig voor als je je website in beweging wilt laten zien. Wil je een sneak-peek van een artikel geven? Of wil je aan je volgers laten zien welke nieuwe producten je allemaal in je webshop hebt? Dan kan je met AZ Screenrecorder je beeld opnemen en deze stappen laten zien. iPhone-gebruikers hoeven hier geen app voor te downloaden, maar kunnen de functie op hun telefoon gebruiken door omhoog te swipen en de recorder aan te zetten.
AZ Screenrecoroder is gratis te downloaden in Google Play

Let’s Talk

Welke apps gebruik jij voor je Instagram Stories? Deel het hieronder in de comments.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand