5 goaldiggers delen hun favoriete meeting spot

Heb je een afspraak in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam of Den Haag, maar ben je er niet bekend en weet je geen meeting-proof plekken? Of wil je je vaste spot eens inwisselen voor een nieuwe dosis inspiratie? 5 goaldiggers uit Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch delen hun favoriete meeting spot om af te spreken en te werken!

1. Bleyenberg in Den Haag


 
Wie: Lisa de Wolf
Werk: Freelance modefotograaf
Stad: Den Haag

Wat is je favoriete meetingspot in Den Haag?

“Ik spreek graag af bij Bleyenberg. Het is een groot horeca concept in het oude Kwantum gebouw in Den Haag. Het bestaat uit meerdere verdiepingen: een kelder met een uitgaansgelegenheid, een restaurant dat ‘de kantine’ wordt genoemd op de begane grond, twee verdiepingen met vergaderruimtes en op de derde verdieping een rooftopbar.”

Waarom kom je hier graag?

“Het fijne aan deze plek is dat je er dus voor allerlei gelegenheden terecht kan. Zo kan ik voor een zakelijke meeting in de kantine zitten, maar verplaats ik voor een gezellige borrel naar het dak waar ik uitzicht heb over een mooi deel van de stad. Ook is het heel fijn dat je middenin het centrum zit, maar dat het toch nooit te druk voelt, omdat het er zo groot is.”

Met wie spreek je hier af?

“Ik zit hier vaak met make-up artists en stylisten om een shoot voor te bereiden of ik ga lekker in m’n eentje foto’s bewerken met een kop thee. Ik heb zelfs een keer een shoot bij Bleyenberg gedaan. Het is namelijk niet alleen een fijne plek, maar het heeft ook nog eens een supergaaf interieur.”

Wat bestel je hier?

“In de kantine bestel ik graag het roerei met houtkhakkersbrood of de tosti met met kip en pittige pesto. Op het dak ga ik voor de bruschetta of een hele lekkere Italiaanse plaatpizza. De appeltaart met crumble is ook echt heerlijk.”
Ga hier naar de website van Bleyenberg voor meer informatie.
 

2. Kitchen & Bar van Rijn in Amsterdam


 
Wie: Eve Tomaszewski
Werk: Founder The Goaldiggers Club
Stad: Amsterdam

Wat is je favoriete meetingspot in Amsterdam?

“Als ik een meeting heb in het centrum ga ik meestal naar Kitchen & Bar van Rijn.”

Waarom kom je hier graag?

“Het is een fijne en centrale plek midden in het centrum van Amsterdam, die toch rustig genoeg is voor een zakelijk gesprek of brainstorm. Vooral in de ochtenden kun je er ongestoord zitten.”

Met wie spreek je hier af?

“Afspraken van buiten Amsterdam vanwege de centrale ligging op het Rembrandtplein, en met het team. Laatst hadden we hier een brainstorm met de redactie om de content strategie van The Goaldiggers Club te bespreken. We hebben de hele middag ideeën uitgewisseld, zonder het gevoel dat anderen meeluisterden of last van ons hadden. Mede doordat de ruimte zo groot en ruimtelijk is.”

Wat bestel je hier?

“De Asian Style zalm met zwarte rijst en sojabonen is heerlijk. Een groene thee erbij die wordt geschonken in superleuke kannetjes maakt het compleet.”
Ga hier naar de website van Kitchen & Bar van Rijn.
 

3. Blackbird in Utrecht


 
Wie: Suzanne van Duijn
Werk: Social media-expert en PR-adviseur SuusjeHQ
Stad: Utrecht

Wat is je favoriete meetingspot in Utrecht?

“Ik meet graag bij Blackbird.

Waarom kom je hier graag?

“Dit koffietentje is lekker hipster, maar niet té. Het blijft Utrecht en wij zijn hier lekker nuchter. Blackbird zit aan de Oude Gracht op loopafstand van mijn werkplek Hashtag Workmode én dichtbij de stad, dus ook nog eens heel praktisch. Er is ook goede wifi, al moet je als je wilt werken met je laptop wel aan een speciale tafel plaatsnemen. Voor een meeting kan je uiteraard aan een gewoon tafeltje naar keuze plaatsnemen of in het knusse hoekje achterin. Met lekker weer zit je heerlijk op een stoeltje aan de voorkant in de zon met uitzicht op de gracht.”

Met wie spreek je hier af?

“Ik ontvang er graag mensen van buiten de stad, omdat dit plekje echt Utrecht’s trots is. De route vanaf het station er naartoe is ook heel mooi om te wandelen door de Zadelstraat met uitzicht op de Dom.”

Wat bestel je hier?

“Blackbird serveert goede koffie en heeft ook heerlijke pastel de nata’s: Portugese mini-gebakjes waar je altijd ruimte voor hebt. En daarbij drink ik altijd een flat white.”
Ga hier naar de website van Blackbird.
 

4. Pierre in Rotterdam


 
Wie: Jolique Möller
Werk: Founder Influentials en Jolique Today
Stad: Rotterdam

Wat is je favoriete meetingspot in Rotterdam?

“Mijn ultieme favoriete plek is Pierre Rotterdam.”

Waarom kom je hier graag?

“Het is een hele fijne plek om af te spreken en ze hebben een lekkere lunch kaart. Er hangt een gezellige vibe en het interieur ziet er tof uit. De Pannekoekstraat is een gezellige straat met leuke boetieks en restaurants midden in het centrum.”

Wat bestel je hier?

“Ik bestel altijd de steak tartare met een bordje gegrilde seizoensgroenten. Als ik een lunchafspraak heb bestel ik een spa rood met een soja cappuccino en tijdens diner een glas gekoelde pinot noir.”
Ga hier naar de website van Pierre Rotterdam.
 

5. Werkwarenhuis in Den Bosch


Wie: Femke Kamps
Werk: Freelance content creator en auteur van het boek Fuck the quarterlife crisis.
Stad: Den Bosch
 

Wat is je favoriete meetingspot?

“Het snoeproze Werkwarenhuis van Aken is één van mijn meest favoriete spots.”

Waarom kom je hier graag?

“Het interieur is one of kind en hierdoor ontzettend inspirerend voor bijvoorbeeld meetings en photoshoots. Zo heeft H&M hier recent nog campagneshots gemaakt voor de nieuwe lentecollectie. Het is dan ook dé spot waar ik foto’s heb laten maken voor de lancering van mijn nieuwe zakelijke website.”

Met wie spreek je hier af?

“Ik organiseer op deze locatie met een bevriende freelancer masterclasses voor beginnende content creators.”

Wat bestel je hier?

“Roze Bossche bollen. Dat maakt het suikerspinkleurige plaatje compleet!”
Ga hier naar de website van het Werkwarenhuis.
 

Let’s Talk

Wat is jouw favoriete meetingspot? Laat het ons weten en deel het hieronder in de comments.

Laat een reactie achter

Instagram did not return a 200.
Sluit Menu