Dit zijn alle sprekers van The Goaldiggers Club Session + het programma

Op 4 maart vindt de derde editie plaats van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam. Tijdens The Goaldiggers Club Session komt weer een rits aan inspirerende topvrouwen waaronder José Woldring, Sanny Verhoeven, Cynthia Schultz en Toprak Yalçiner hun wisdom en learnings delen en daarmee creëert The Goaldiggers Club een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunnen leren. Een kaartje koop je onderaan dit artikel! 
The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en talks met inspirerende vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen en creëren daarom een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunnen leren.

José Woldring is founder van The Media Nanny en PR-agent van Top DJ’s als Martin Garrix. Tijdens een Q&A gaat Eve Tomaszewski met haar in gesprek. Ook deelt ze haar sleutel tot succes en vertelt ze onder andere hoe je niet harder, maar slimmer kan werken.
Ga hier naar het artikel met een voorproefje van Jose’s Session.
 

Met haar platform Sanny Zoekt Geluk helpt blogger, presentatrice en Youtuber Sanny Verhoeven duizenden jonge vrouwen met hun zoektocht naar geluk. Op 4 maart geeft ze tips voor een happy mindset tijdens het najagen van je goals.
Ga hier naar het artikel met een voorproefje van Sanny’s Session.
 

De volgende powervrouw is Melanie Bosveld en zij verbindt met haar millennial consultancy bureau Kult&Ace merken zoals Puma met millennials. Benieuwd naar haar tips en tricks over hoe je prospects omturnt naar klanten?
Ga hier naar het artikel met een voorproefje van Melanies’s Session.
 

Cynthia Schultz is een onbetwiste pionier op het gebied van online ondernemen en schrijver van het ‘werkboek voor een structuurjunkie in spe‘. In haar session geeft ze persoonlijke tips hoe je productief én effectief aan je goals werkt.
Ga hier naar het artikel met een voorproefje van Cynthia’s Session.
 

En last but not least; de paneldiscussie waarin Eve Tomaszewski ingaat op hoe je met je persoonlijkheid business genereert. Hier schuiven onder andere actrice Toprak Yalçiner aan om over dit onderwerp mee te praten.

 Kom ook naar The Goaldiggers Club Session op 4 maart!

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen en een powerbreak met een overheerlijke lunch waarin je met ondernemersvragen terecht kunt bij onze coaches in de coachcorner en een headshot voor jouw LinkedIn profiel kunt maken.
We eindigen de dag met de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun. Je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en veel, heel veel nieuwe inspiratie. We promise. Dus kom en wissel je tips & tricks, goals, uitdagingen en successen uit met gelijkgestemden tijdens The Goaldiggers Club Sessions!
Scoor je ticket hieronder en bekijk het uitgebreide programma hieronder om alvast in de mood te komen voor The Goaldiggers Club Session.

 

Meer info over The Goaldiggers Club Session vind je hier: https://goo.gl/StkKZm

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu