Geluksexpert, presentatrice en blogger Sanny Verhoeven deelt haar tips voor een happy mindset tijdens het najagen van je goals

Met haar platform Sanny Zoekt Geluk helpt blogger, presentatrice en Youtuber Sanny Verhoeven dagelijks duizenden jonge vrouwen met hun zoektocht naar geluk. Kost ondernemen je soms veel stress en zorgt dat net iets te vaak dan dat je zou willen voor een verminderde motivatie? Tijdens The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam deelt Sanny haar tips voor een happy mindset tijdens het najagen van je goals. Dit is een exclusieve sneak preview op haar sessie tijdens The Goaldiggers Club Session waarvoor je hier kaartjes kunt kopen.

 

Sanny Verhoeven begon haar carrière als actrice en presentatrice, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot een heuse geluksguru. Haar platform Sanny Zoekt Geluk is dé plek voor ambitieuze vrouwen die op zoek zijn naar alle ins en outs op het gebied van persoonlijke groei en een happy mindset.  Tijdens The Goaldiggers Club Session zal ze haar beste tips mejou delen. Kun je niet wachten? Dan wil je onderstaande tips niet missen.

1. Blijf trouw aan je intuïtie

Sanny: “Als ondernemer is het belangrijk om naar je gevoel te blijven luisteren. Als je dit niet doet, zul je hier altijd spijt van krijgen. Dit is iets wat ik zelf ook in de praktijk heb ervaren. Ik ben zelf weleens een samenwerking aangegaan met iemand terwijl mijn intuïtie dit afraadde. En dat is jammer, want hiermee zet je jezelf en je persoonlijke groei klem. Werk alleen samen met mensen met wie je ook een échte klik hebt en investeer in die relaties. ”

2. Houd je doel voor ogen

Sanny: “Wanneer je onderneemt komen er vaak veel kansen en aanbiedingen op je pad. Hierdoor is het belangrijk om je hoofddoel goed voor ogen te houden om zo de juiste keuzes te maken. Wanneer ik voor een belangrijke beslissing sta, stel ik mezelf dan ook altijd de vraag: gaat dit bijdragen aan de groei van Sanny Zoekt Geluk? Iedere beslissing die ik maak, interview dat ik geef of samenwerking die ik aanga zou hieraan moeten bijdragen. Zo niet, dan wijs ik het af. Ook als dit zeker lastig als je wordt benaderd om een groot tv-programma te presenteren…”

3. Formuleer je ‘why’

Sanny: “Vraag jezelf af voordat je een goal formuleert waarom dit je doel is. Vaak stappen we hier overheen. Als een goal echter niet is gekoppeld aan je innerlijke zingeving en jouw stip op de horizon, dan zul je merken dat het veel moeilijker is om je doel voor ogen te houden en ervoor te werken. Zeker bij tegenslag kan het fijn zijn om terug te grijpen naar je ‘why’ voor een motivatieboost.”

Kom je ook naar de volgende editie van The Goaldiggers Club Session?

Wil je meer inhoudelijke tips over hoe je met een happy mindset aan de slag kunt met jouw goals? Op zondag 4 maart 2018 tijdens de The Goaldiggers Club Session, geeft Sanny Verhoeven hands-on tips en tricks om met zelfvertrouwen en een happy mind aan jouw goals te werken. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en we staan bekend om onze uitverkochte events.
Klik hier voor alle updates rondom The Goaldiggers Club Session en scoor hier jouw ticket als je The Goaldiggers Club Session niet wilt missen.

 
 
 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu