Influencer en auteur Cynthia Schultz deelt haar tips om productief én effectief aan je goals te werken

Cynthia Schultz is een onbetwiste pionier op het gebied van online ondernemen en schrijver van het werkboek voor een structuurjunkie in spe. Is het voor jou een uitdaging om je goals te bereiken? Merk je dat je wordt afgeleid en mis je soms de juiste focus? Tijdens The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam deelt ze haar persoonlijke tips om productief én effectief aan je goals te werken. Dit is een exclusieve preview…

Met haar blog Cynthia.nl (eerder: Miss Lipgloss) en bijbehorend YouTube-kanaal bereikt Cynthia Schultz dagelijks duizenden jonge, ambitieuze vrouwen. Tel hierbij op dat deze goaldigger eerder aan het roer stond van haar eigen webshop, een event organiseerde én een boek uitbracht en het is overbodig om te zeggen dat ze niet stil heeft gezeten de afgelopen jaren.
Hoe ze het doet? In haar nieuwe boek Werkboek voor een structuurjunkie in spe deelt ze haar inzichten en geeft hands-on tips en tricks om zelf productief én effectief aan je goals te werken. Tijdens The Goaldiggers Club Session zal ze haar belangrijkste learnings met de aanwezige goaldiggers delen. Kun je niet wachten? Dan wil je onderstaande tips niet missen.

1. Focus

Cynthia: “Vijf jaar geleden had ik een webwinkel, werd mijn eerste boek gelanceerd, schreef ik voor verschillende tijdschriften, organiseerde ik een event en was daarnaast druk met mijn eigen blog en bijbehorend YouTube-kanaal. Ik deed echt zoveel dingen dat wanneer iemand aan me vroeg wat ik deed, dat ik soms zelfs dingen vergat. Nu focus ik me alleen op mijn blog en structuurjunkie. Door die focus kan ik nu wat ik doe veel beter doen en het uitbouwen. Hierdoor ben ik niet alleen productiever, maar ook meer bezig ben met wat ik graag wil doen.”

2. Zeg vaker ‘nee’

Cynthia: “Durf nee te zeggen tegen (te) veel werken. Als ondernemer komen er zoveel kansen voorbij. Vanuit enthousiasme wil je eigenlijk overal ‘ja’ op zeggen. De rust pakken en tijd nemen voor jezelf kan echter ook horen bij productief zijn. Op het moment dat ik de tijd neem om een boek te lezen of een wandeling te maken, merk ik dat ik hier creatiever van wordt en veel meer energie heb om aan mijn bedrijf te werken.”

3. Werk niet harder, maar beter

Cynthia: “Veel en hard werken wordt gezien als heel normaal, terwijl dit niet per se de meest effectieve en productieve werkwijze hoeft te zijn voor jou. Door juist slimmer te werken en je tijd beter in te delen, krijg je veel meer dingen gedaan in minder tijd. Hierdoor houd je niet alleen tijd over voor andere dingen, maar wordt werken ook leuker. Maar daar ga ik tijdens The Goaldiggers Club Session natuurlijk véél meer over vertellen.”

Meer tips?

Wil je meer inhoudelijke tips over hoe je productief en effectief aan de slag kunt met jouw goals? Op zondag 4 maart 2018 tijdens de The Goaldiggers Club Session, geeft Cynthia Schultz hands-on tips en tricks in hoe je slimmer en productiever kunt werken om je goals te behalen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Klik hier voor alle updates rondom The Goaldiggers Club Session en scoor hier jouw ticket: https://goo.gl/b5gCjL
 

 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu